RCD ESPANYOL
Esports Futbol 24/03/2011

Javi López: "Aquesta parada de Lliga ens anirà genial"

El defensa andalús creu que durant els nou partits que queden pel final de temporada l'Espanyol ha de lluitar per Europa i que la parada de Lliga els anirà bé per fer-ho

Redacció
1 min

BarcelonaJavi López, lateral dret del RCD Espanyol, ha assegurat aquesta tarda que la parada de Lliga pels partits de les seleccions anirà molt bé a la plantilla de cara a la recta final de la temporada, en què es juguen la classificació per a una competició europea.

"Aquesta parada ja va bé perquè afrontarem amb garanties l'últim tram de la Lliga, és com una petita pretemporada", ha apuntat el del planter. De tota manera, el jugador s'ha mostrat contrari a una possible vaga: "No vull que torni a parar, els futbolistes volem jugar i esperem poder fer-ho".

El defensa andalús ha insistit que durant els nou partits que queden per acabar la temporada l'Espanyol ha de lluitar per Europa. "És el somni de tots, tant de l'afició com de la plantilla i tots donarem el millor de nosaltres per aconseguir aquest objectiu. Seria molt bonic", ha subratllat.

Finalment, Javi López ha destacat la importància dels partits a Cornellà-El Prat: "És molt important el suport de l'afició en aquesta recta final de Lliga". Racing de Santander, Atlètic de Madrid, Athletic, València i Sevilla, en l'últim duel de la temporada, són els rivals que rebran els catalans a casa.

stats