RCD ESPANYOL
Esports Futbol 04/03/2011

L'Espanyol presenta la nova estructura del futbol base

El responsable de la formació de l'Athletic de Bilbao entre els anys 2002 a 2004, Luis Fradua, ha estat presentat avui com a nou director del futbol base del RCD Espanyol.

Redacció
1 min
Luis Fradua ha estat presentat com a nou director de formació del RCD Espanyol

BarcelonaLa reestructuració de l'àrea esportiva que va començar fa prop de dos anys ha donat un últim pas. Aquest divendres a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs s'ha presentat a Luis Fradua com a nou director de formació del RCD Espanyol.

Per la seva banda, Urbà Ortega, membre del quadre tècnic de la pedrera, serà a partir d'ara l'enllaç entre el primer equip i els equips inferiors.

En la seva presentació Fradua ha destacat la implicació de l'entrenador Mauricio Pochettino amb el planter: "M'ha impressionat, és digne d'elogi en un club de Primera".

"És un repte apassionant i estic molt il.lusionat. L'Espanyol no és un club qualsevol en futbol formatiu, és un referent a Primera", ha afegit.

L'ex responsable de Lezama, planter del Bilbao, ha assegurat que no implantarà el mateix model de joc per a totes les categories inferiors. "Està de moda l'estil del Barça, però cal treure ferro a tot això. És una aposta vàlida, però els matisos de joc es van adquirint esglaonadament fins arribar a dalt", ha assegurat.

Per al nou director del futbol base blanquiblau l'objectiu del filial, ara a Tercera, ha de ser la formació de jugadors abans de pujar de categoria: "Quan més amunt estiguem, millor, però la prioritat és una altra. Cada situació té una idiosincràsia diferent i potser en alguns moments necessites gent per pujar ".

stats