Publicitat
Publicitat

RCD ESPANYOL

Reestructuració de l'àrea esportiva de l'Espanyol

L'Espanyol presenta la nova estructura del futbol base

El responsable de la formació de l'Athletic de Bilbao entre els anys 2002 a 2004, Luis Fradua, ha estat presentat avui com a nou director del futbol base del RCD Espanyol.

La reestructuració de l'àrea esportiva que va començar fa prop de dos anys ha donat un últim pas. Aquest divendres a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs s'ha presentat a Luis Fradua com a nou director de formació del RCD Espanyol.

Per la seva banda, Urbà Ortega, membre del quadre tècnic de la pedrera, serà a partir d'ara l'enllaç entre el primer equip i els equips inferiors.

En la seva presentació Fradua ha destacat la implicació de l'entrenador Mauricio Pochettino amb el planter: "M'ha impressionat, és digne d'elogi en un club de Primera".

"És un repte apassionant i estic molt il.lusionat. L'Espanyol no és un club qualsevol en futbol formatiu, és un referent a Primera", ha afegit.

L'ex responsable de Lezama, planter del Bilbao, ha assegurat que no implantarà el mateix model de joc per a totes les categories inferiors. "Està de moda l'estil del Barça, però cal treure ferro a tot això. És una aposta vàlida, però els matisos de joc es van adquirint esglaonadament fins arribar a dalt", ha assegurat.

Per al nou director del futbol base blanquiblau l'objectiu del filial, ara a Tercera, ha de ser la formació de jugadors abans de pujar de categoria: "Quan més amunt estiguem, millor, però la prioritat és una altra. Cada situació té una idiosincràsia diferent i potser en alguns moments necessites gent per pujar ".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT