ESPANYOL
Esports Futbol 12/09/2011

Albín serà operat i serà baixa de dos a tres mesos

El davanter periquito, que es va lesionar contra l'Athletic Club, té una lesió al recte anterior de la cama dreta amb afectació del tendí proximal

Efe
1 min

BarcelonaL'uruguaià Juan Albín, davanter de l'Espanyol, estarà de dos a tres mesos de baixa per una lesió al recte anterior de manera que haurà de passar pel quiròfan, possiblement aquesta mateixa matinada, de la mà del doctor Ramon Cugat.

El davanter es va retirar el passat diumenge del terreny de joc en el minut 12 del partit davant l'Athletic Club i va ser canviat per Thievy, jugador francès del planter blanc-i-blau sense fitxa professional.

Des del primer moment els metges blanc-i-blaus van apuntar que es tractava d'un problema rellevant, encara que es van esperar a realitzar un examen profund. Aquest dilluns a la tarda li han fet les proves, que han determinat l'existència d'una lesió al recte anterior de la cama dreta amb afectació del tendó proximal, segons ha informat el club.

Era la primera vegada que Albín jugava de titular davant la seva afició en partit oficial. Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, haurà de buscar ara solucions per a la banda esquerra de l'atac. El mateix Thievy podria ser una alternativa, com també l'eslovac Vladimir Wiesse, l'argentí Jesús Dátolo o el portuguès Rui Fonte.

stats