ESPANYOL
Esports Futbol 18/04/2011

Albín i Luna ja són virtualment jugadors de l'Espanyol

"No vull enganyar ningú, és una operació que està pràcticament feta i els podeu considerar jugadors de l'Espanyol", ha apuntat el màxim mandatari periquito

Efe
1 min
Jordi Amat, Daniel Sánchez Llibre i Álvaro Vázquez.

BarcelonaL'Espanyol té pràcticament lligada la contractació dels davanters uruguaians Juan Albín, del Getafe, i Adrián Luna, del defensor uruguaià, tal com ha confirmat el president de l'entitat catalana, Daniel Sánchez Llibre, a falta de petits serrells per a l'acord definitiu.

"No vull enganyar ningú, és una operació que està pràcticament feta i els podeu considerar jugadors de l'Espanyol", ha apuntat el màxim mandatari periquito. Llevat de sorpresa, només faltaria la firma dels dos davanters i el club esperaria al moment idoni per no entorpir la marxa esportiva de l'equip.

L'uruguaià Juan Albín, de 24 anys, arribaria a l'Espanyol, en principi, per una quantitat pròxima als dos milions, mentre que el seu compatriota Adrián Luna, de 19, ho faria per una xifra que rondaria el milió. Els dos futbolistes reforcen la davantera de l'equip davant la possible venda de jugadors d'atac aquest estiu.

Pel que fa als futbolistes que acaben contracte, la direcció esportiva, capitanejada per Ramon Planes, no tractarà cap d'aquestes situacions fins que acabi la temporada. L'Espanyol entén que els objectius col·lectius estan per davant dels individuals i de moment tots se centren a classificar-se per a Europa.

stats