ESPANYOL
Esports Futbol 11/02/2011

David García s'entrena amb màscara després de fracturar-se el nas

El lateral esquerre blanc-i-blau és dubte i fins a última hora el tècnic Mauricio Pochettino no sabrà si podrà comptar amb ell per enfrontar-se al Reial Madrid

Redacció
1 min
David García, dubte per enfrontar-se al Reial Madrid. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesósEl lateral esquerre de l'Espanyol, David García, s'ha entrenat amb una màscara protectora, després de patir una petita fractura al nas després d'un xoc fortuït amb el juvenil Albarrán.

El futbolista català ha provat la protecció i ha tocat pilota amb total normalitat. Els metges blanc-i-blaus i el mateix jugador esperaran de tota manera a última hora per decidir si finalment està disponible per a la convocatòria davant del partit de diumenge contra el Reial Madrid a Cornellà-El Prat.

En cas que David García no arribi a temps per al partit, el tècnic Mauricio Pochettino podria apostar per Ernesto Galán o Javi López al lateral dret i canviar Javi Chica al carril esquerre.

D'altra banda, el davanter Sergio García i el migcampista Joan Verdú ja s'han recuperat de la gastroenteritis que patien i s'han exercitat amb normalitat a la ciutat esportiva. Llevat que hi hagi sorpresa, tots dos estaran disponibles per al partit de diumenge contra el Reial Madrid.

stats