ESPANYOL
Esports Futbol 26/03/2011

Chica: "La meva renovació no pinta bé, és una situació incòmoda"

El lateral dret acaba contracte aquest juny i ha confessat que el club no ha contactat amb ell i que, malgrat que vol seguir, té dubtes sobre si l'entitat aposta per ell

Redacció
2 min
Javi Chica ha entrat en la convocatòria. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsEl lateral dret de l'Espanyol Javier Chica acaba el contracte aquesta temporada i ha confessat avui que el club no ha contactat amb ell i que, malgrat que el jugador vol seguir, té dubtes sobre si l'entitat aposta per la seva continuïtat.

"El club ha decidit esperar a final de temporada per parlar de futur i esperarem que acabi la Lliga. Però hi ha coses que es veuen a distància i el tema no pinta bé. Seria de babaus dir que no m'agradaria seguir, fa 15 anys que jugo a l'Espanyol. Ja veurem què passa al final", ha apuntat el del planter.

Chica no intenta buscar explicacions a la situació: "No he de fer-ho. El míster és el que decideix i Javi López ho està fent bé, compleix al camp i jo respecto la feina de tots els companys". Aquesta temporada, amb l'explosió del defensa andalús, el lateral català no està tenint gaires oportunitats en equip que entrena Mauricio Pochettino.

El futbolista ha reconegut que està "en una situació incòmoda, però cal saber-hi viure". La seva última renovació, amb l'equip lluitant per la permanència, també es va decidir a l'últim moment de la temporada: "És un escenari semblant però diferent. Ara estem en crisi i el talonari no és el que més es mou".

De tota manera, Chica només se centra en el present. "Tot això és feina del meu agent, jo només estic pensant en el club, que és el que em paga. Seria bonic situar l'Espanyol en zona europea. No és moment de parlar de temes particulars, sinó de centrar-se en el grup. Lluitem per estar el més amunt possible", ha dit.

El del planter té molt clar que arribar als llocs europeus és l'objectiu d'aquest equip: "Se'ns quedaria cara de babaus si no anem a Europa. Però malgrat la mala ratxa seguim cinquens en la classificació de Primera i si els de sota ens volen treure d'aquesta zona hauran de suar".

stats