ESPANYOL
Esports Futbol 23/02/2011

Iván Alonso és dubte seriós per al partit contra la Reial Societat

El davanter de l'Espanyol pateix una sobrecàrrega en els adductors i els metges esperaran fins divendres per determinar si està en condicions de jugar dissabte

Redacció
1 min
Iván Alonso s'ha exercitat a un ritme més baix. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesósEl davanter de l'Espanyol Iván Alonso és dubte seriós per al partit de dissabte contra la Reial Societat per una sobrecàrrega en els adductors encara que els metges esperaran fins divendres per determinar si està en condicions d'entrar a la llista de convocats de l'entrenador.

El futbolista uruguaià s'exercitarà aquests dies a menor ritme i realitzarà un treball diferenciat per intentar arribar a temps al partit. De tota manera, amb només dues sessions d'entrenament per davant és molt poc probable que el tècnic blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, compti amb ell per a la cita de Cornellà, per a la qual és dubte seriós.

Per la seva banda, el central Juan Forlín ha rebut l'alta hospitalària després de ser operat ahir al matí d'una fractura del tercer i quart metacarpià de la mà esquerra. L'argentí guardarà repòs a casa durant dos dies i després ja començarà la feina de rehabilitació. L'esperen unes quatre setmanes de baixa.

El lateral esquerre Víctor Álvarez, finalment, ha mostrat una gran millora de la seva contusió en el vast extern de la cama dreta. El del planter s'ha entrenat amb el grup aquest matí a la ciutat esportiva i, a partir d'ara, el jugador anirà incrementant la càrrega de treball fins a recuperar-se totalment.

stats