ESPANYOL
Esports Futbol 30/05/2011

Chica: "El meu pensament era seguir a l'Espanyol"

El defensa català, en una roda de premsa emotiva, tanca una etapa de quinze anys a l'Espanyol. La temporada vinent jugarà al Betis

Redacció
2 min
Javi Chica no ha pogut reprimir les llàgrimes.

BarcelonaJavi Chica s'ha acomiadat aquest matí de l'Espanyol. Davant de la premsa, el jugador barceloní ha llegit una emotiva carta en la qual ha repassat el seu pas per l'entitat i en la qual ha donat les gràcies a tothom amb qui ha compartit algun minut de la seva trajectòria. El jugador, que igual que va passar amb David Garcia la setmana passada no ha pogut reprimir les llàgrimes, jugarà la temporada vinent al Betis.

"Vaig arribar a l'Espanyol als 10 anys i he crescut com a futbolista i persona en aquests 15 anys. És difícil expressar la meva gratitud a tanta gent que m'ha ajudat. Vull donar les gràcies a la directiva, als empleats, als entrenadors, als fisios, el president, a la premsa... Vull donar les gràcies als meus companys i a l'afició. Me'n recordo d'Albert Villarroya i Manel Casanova, que són les persones que em van portar a aquest club, passant per Valverde, que em va fer debutar a Primera, i acabant per Pochettino, l'últim entrenador", ha explicat.

Chica ha reconegut que un dels moments més difícils va ser "la pèrdua de Dani Jarque, a qui sempre portaré al cor", i ha afegit que en les situacions "bones i no tan bones" la família i els seus amics sempre han estat al seu costat. Tampoc s'ha oblidat de l'afició periquita: "Vull agrair a l'afició que sempre ha mostrat el seu suport a la meva persona", ha destacat. Pel barceloní, el millor moment com a periquito és "la final de la UEFA o el dia del meu debut".

El futbolista ha reconegut que ell volia seguir a l'Espanyol. "El meu pensament era seguir a l'Espanyol. No obstant això, dilluns, després del partit davant el Sevilla, i veient el poc interès del club, vaig decidir viatjar per passar la revisió mèdica amb el Betis", ha afirmat.

Per la seva banda, el conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, li ha desitjat "molta sort". "A la gent del futbol base els fem nostres, els estimem... És un moment trist per a nosaltres. És un jugador dels nostres, que ha estat molts anys a la casa i ha viscut molt. L'Espanyol sempre serà casa teva i et desitjo molta sort en la teva carrera esportiva", ha conclòs.

stats