ESPANYOL
Esports Futbol 22/01/2013

Joan Capdevila: "L'arribada d'Aguirre ha estat un revulsiu, ens feia falta"

El lateral esquerre de l'Espanyol evita comparar l'actual entrenador periquito, Javier Aguirre, amb l'anterior, Mauricio Pochettino

Efe
1 min
Joan Capdevila, durant la roda de premsa

Sant Adrià de BesòsEl lateral esquerre de l'Espanyol Joan Capdevila ha assegurat aquest dimarts que l'arribada del tècnic Javier Aguirre "ha estat un revulsiu" que feia falta a l'equip i que el nou tècnic és la persona "ideal" per al canvi que buscava el club.

El defensa català, però, no ha volgut "comparar" l'actual tècnic amb l'exentrenador blanc-i-blau Mauricio Pochettino. "Amb l'anterior les coses no funcionaven i l'entitat va decidir fer un canvi. No és que un sigui millor o pitjor. Els jugadors ens hem adaptat a la seva filosofia", ha comentat.

El futbolista no ha volgut, no obstant això, caure en l'eufòria: "Anem pas a pas i estem sortint de la zona perillosa. Hem d'anar escalant a poc a poc, és la millor manera. No podem parlar d'Europa en aquests moments. Tenim deu partits a fora i vuit a casa, encara no està res fet ni molt menys".

Pel que fa al seu moment personal, Capdevila ha confessat que està "millor que abans". El seu protagonisme ha anat de menys a més a l'equip en minuts disputats i ara és titular amb Aguirre. "Des del primer dia vaig venir a sumar, i si pot ser des del camp millor. Hauria preferit guanyar i no jugar", ha dit.

El lateral esquerre, d'altra banda, ha explicat que la plantilla "està prou preparada per a la Lliga" i que, si arriba algun fitxatge més, "serà avalat pel cos tècnic" i els ajudarà a sumar.

Finalment, Capdevila ha defensat l'aposta d'Aguirre per un joc sense complicacions: "No estem fent un gran futbol, però sí pràctic. El tècnic ens va dir que havíem de sortir del fang. Al final ningú recordarà si hem fet un gran partit o no, hem de sumar".

stats