ESPANYOL

Amb el Barça-Madrid de la final de Copa, el setè classificat també anirà a Europa

Verdú: "Signaria ja que s'acabi la temporada i siguem a l'Europa League"

El migcampista apunta que la classificació per a la Lliga Europa pot ser una excel·lent fita, malgrat que un sector de l'afició somia amb arribar als llocs de Champions

El migcampista de l'Espanyol Joan Verdú ha apuntat avui que la classificació per a la Lliga Europa pot ser una excel·lent fita per a l'equip, malgrat que un gran sector de l'afició somia amb arribar als llocs de Champions.

"Somiar està molt bé, però jo signaria ja que s'acabi la temporada i que ens classifiquem per a l'Europa League. Seria un mèrit gran per a aquest equip. Les tres places de Champions seran possiblement per als que ja són aquí, encara que la quarta, amb una mica de sort i estant en la mateixa línia, es pot aconseguir", ha dit.

El migcampista català ha destacat que, amb la final de Copa del Rei entre Madrid i Barcelona, el setè també entrarà a Europa: "És una opció més que tenim. Lluitarem per ser aquí dalt. El València és el rival que està ara per damunt nostre i que cal intentar superar per escalar posicions".

Verdú ha assegurat que l'equip no renuncia a res. "Estem a un nivell alt i amb confiança. Si seguim amb els peus a terra i no ens creiem més que no hem de creure'ns, arribaran els punts i serem al més amunt possible", ha subratllat.

D'altra banda, el català ha augurat un partit difícil contra l'Almeria: "Ells necessitaran els punts com sigui, però si estem al nivell d'ara podem guanyar. Ara pensem en aquesta jornada, és la més important, i no en el Madrid. Són tres punts importants per aconseguir el nostre somni i lluitarem per ells".

Més continguts de