ESPANYOL
Esports Futbol 03/02/2011

Verdú: "Signaria ja que s'acabi la temporada i siguem a l'Europa League"

El migcampista apunta que la classificació per a la Lliga Europa pot ser una excel·lent fita, malgrat que un sector de l'afició somia amb arribar als llocs de Champions

Redacció
1 min
Verdú aixeca Javi Martínez.

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú ha apuntat avui que la classificació per a la Lliga Europa pot ser una excel·lent fita per a l'equip, malgrat que un gran sector de l'afició somia amb arribar als llocs de Champions.

"Somiar està molt bé, però jo signaria ja que s'acabi la temporada i que ens classifiquem per a l'Europa League. Seria un mèrit gran per a aquest equip. Les tres places de Champions seran possiblement per als que ja són aquí, encara que la quarta, amb una mica de sort i estant en la mateixa línia, es pot aconseguir", ha dit.

El migcampista català ha destacat que, amb la final de Copa del Rei entre Madrid i Barcelona, el setè també entrarà a Europa: "És una opció més que tenim. Lluitarem per ser aquí dalt. El València és el rival que està ara per damunt nostre i que cal intentar superar per escalar posicions".

Verdú ha assegurat que l'equip no renuncia a res. "Estem a un nivell alt i amb confiança. Si seguim amb els peus a terra i no ens creiem més que no hem de creure'ns, arribaran els punts i serem al més amunt possible", ha subratllat.

D'altra banda, el català ha augurat un partit difícil contra l'Almeria: "Ells necessitaran els punts com sigui, però si estem al nivell d'ara podem guanyar. Ara pensem en aquesta jornada, és la més important, i no en el Madrid. Són tres punts importants per aconseguir el nostre somni i lluitarem per ells".

stats