ESPANYOL
Esports Futbol 08/03/2011

José Callejón: "No podem caure en l'error de pensar en Europa"

El davanter de l'Espanyol ha assegurat que l'equip està tranquil, malgrat la mala ratxa de resultats, i ha apuntat que la plantilla no pot obsessionar-se amb Europa

Redacció
1 min
Callejón xuta davant un defensa del Mallorca

Sant Adrià de BesósEl davanter de l'Espanyol José Callejón ha assegurat aquest dimarts que l'equip està tranquil, malgrat la mala ratxa de resultats, i ha apuntat que la plantilla no pot obsessionar-se amb la classificació per a Europa en aquesta recta final de temporada.

"Anar a Europa és el que esperem tots, però no podem caure en l'error de pensar en això ara. El que hem de fer és treballar a poc a poc i pensar en l'objectiu a curt termini", ha dit el jugador.

L'andalús ha lamentat la quantitat de lesions que està patint l'equip: "És una llàstima que hàgim tingut tan mala sort en aquest tema, però ara recuperem jugadors que ens ajudaran a millorar".

El davanter blanc-i-blau ha confessat que és possible que no hagi estat al seu millor nivell en algun dels últims partits. "Jo em trobo molt bé a tots els nivells, però la temporada és molt llarga i tots els partits no et surten bé", ha asseverat. Callejón ha aclarit que la reunió de 25 minuts de l'entrenador, Mauricio Pochettino, amb els titulars, "ha estat una xerrada i no una bronca".

Finalment, l'andalús ha alabat el Deportivo, el pròxim rival: "Juguen bé i vindran amb ganes de fer bons els tres punts d'ahir però nosaltres intentarem tallar la mala ratxa".

stats