ESPANYOL
Esports Futbol 27/02/2011

Luis García: "No ens podem adormir si volem seguir a dalt"

El davanter de l'Espanyol s'ha mostrat molt satisfet per la victòria contra la Reial Societat (4-1). "Ens trobem en una situació privilegiada", ha assegurat l'asturià

Redacció
2 min
Luis García protegeix la pilota davant De la Bella.

BarcelonaLuis García, davanter de l'Espanyol, s'ha mostrat molt satisfet per la victòria contra la Reial Societat (4-1), però ha recordat que l'equip "no es pot adormir" si vol continuar a la part alta de la classificació i tenir aspiracions europees.

"El somni de tots és aconseguir els 42 punts de la permanència i, a partir d'aquí, somiar. Estem en una situació privilegiada, però hem de tenir més ambició que mai i és una cosa que no li faltarà mai, a aquest equip. De totes maneres, no ens podem adormir si volem seguir a dalt", ha apuntat l'asturià.

Jugar la temporada que ve a Europa és a la ment de tots: aficionats, directiva i futbolistes. "Tenim moltes ganes de tenir els 42 punts i tant de bo en tinguem 43 després del Mallorca i puguem dir que anem a lluitar pel somni d'anar a Europa. Si ho fem com sabem, podem fer grans coses", ha comentat el davanter.

Luis García ha destacat la importància de l'última victòria davant la Reial Societat, que trencava una ratxa de quatre derrotes seguides, i l'ha qualificada d'"un cop de timó important" per a tots.

"Quan guanyes, sempre agafes l'onada bona. T'encanta sortir al carrer, a menjar... tot es veu diferent", ha explicat l'asturià, que ha subratllat la "intensitat" de l'equip, sobretot en el segon temps, davant la Reial Societat.

"Es va veure l'Espanyol que tots coneixem. Mai no va faltar intensitat, estem físicament forts i vam mantenir el ritme fins al final. L'equip va barallar cada pilota i vaig veure moltes ganes a tots els jugadors", ha dit.

La solvència ofensiva, malgrat que l'equip no compta amb l'argentí Osvaldo, màxim golejador de l'Espanyol, ara lesionat, és un dels aspectes més positius per a Luis García. "Tenim possibilitats diferents de marcar. Mai no cal recordar-se dels que no hi són, sinó dels que hi són. El gol de Sergio García és un dels millors de la temporada", ha comentat.

Finalment, el davanter blanc-i-blau no ha volgut analitzar el retorn a Cornellà-el Prat de Raúl Tamudo: "Va ser especial per a ell i es va emportar un homenatge més que merescut de l'afició", ha dit.

stats