Espanyol
Esports Futbol 20/12/2010

Manu Molina s'entrena amb màscara protectora

Manu Molina, que es va fracturar l'envà nasal, segueix incrementant el nivell de treball per tractar d'incorporar-se amb normalitat al grup

Redacció
1 min
Manu Molina.

Cornellà de LlobregatLa plantilla del RCD Espanyol ja sap que podrà gaudir de pocs dies de descans durant aquest Nadal. Els jugadors hauran d'afrontar aquest dimecres el partit d'anada de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid i després tindran vacances fins al dilluns 27 a la tarda, data prevista per a la tornada a la feina. Els blanc-i-blaus hauran d'afrontar un dur mes de gener que pot estar encara més carregat amb les eliminatòries de la Copa del Rei.



Manu Molina segueix incrementant el nivell de treball per tractar d'incorporar-se amb normalitat al grup. Si la passada setmana va començar a fer diferents fases amb el grup, ara ja participa en altres amb una màscara protectora. Cal recordar que el migcampista de Huelva, que encara segueix convalescent, es va fracturar l'envà nasal en el partit disputat per l'Espanyol B al camp del Balaguer.



Mauricio Pochettino ha dissenyat per demà, en la que serà la darrera sessió de treball abans de l'aturada nadalenca, un entrenament a porta tancada a la Ciutat Esportiva, a partir de les 10.30 hores. El tècnic donarà a conèixer després la llista de convocats per al partit de Copa d'aquest dimecres a Madrid. L'equip té previst viatjar en AVE demà a la tarda i tornarà a Barcelona amb avió quan acabi el partit.

stats