ESPANYOL
Esports Futbol 12/03/2011

Pochettino: "Cornellà encara fa respecte a la resta d'equips de la Lliga"

El tècnic de l'Espanyol aposta per la fortalesa de l'estadi de Cornellà-el Prat per tornar a la bona dinàmica de resultats i derrotar aquest diumenge el Deportivo

Efe
1 min
Pochettino gesticula durant el Llevant-Espanyol.

Sant Adrià de BesósEl tècnic Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, aposta per la fortalesa de l'estadi de Cornellà-el Prat per tornar a la bona dinàmica de resultats i derrotar aquest diumenge el Deportivo, que està mostrant la pitjor versió fora de casa i fa tres temporades que no guanya al feu blanc-i-blau.

"Cornellà encara fa respecte a la resta d'equips de la Lliga. Mereixem un bon resultat per tornar a tenir la confiança de recuperar els punts a casa i acabar en un bon lloc en la classificació. Però no podem sortir pensant en les conseqüències del resultat perquè ens condicionaria massa", ha apuntat.

El tècnic recupera diversos jugadors, però la plaga de lesions no l'obsessiona: "No tinc dubtes que a mesura que anem recuperant els efectius, serem molt més forts. A més, els joves que vénen de sota aporten frescor i il·lusió. Els dos equips tenim baixes, però això no és cap excusa".

Pochettino ha considerat "precipitat i molt just" la inclusió dels davanters Osvaldo i Sergio García en la convocatòria. L'argentí ha valorat l'entrada del davanter francès del juvenil Thievy Bifouma: "És ràpid i amb una gran fortalesa física. El controlem des de fa bastant temps".

Sobre el Deportivo, l'entrenador ha destacat la seva disciplina: "Té gent ràpida a dalt, maneja bé l'estratègia, es posiciona bé i acumula molta gent al centre. Treballa molt bé i serà un partit terriblement disputat", ha dit.

stats