ESPANYOL
Esports Futbol 28/02/2011

Pochettino: "El Mallorca vindrà a Cornellà amb ànims de revenja"

Pochettino confia a guanyar el Mallorca, ja que "és important trencar la barrera dels 42 punts" per garantir la permanència de l'equip a Primera Divisió

Redacció
2 min
Mauricio Pochettino, a la roda de premsa posterior a l'Almeria-Espanyol

Sant Adrià de BesósL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, confia a guanyar el Mallorca, ja que "és important trencar la barrera dels 42 punts" per garantir la permanència de l'equip a Primera i ha augurat que el conjunt balear arribarà a l'estadi "amb ànims de revenja".

El partit d'anada a l'Iberostar va acabar amb la derrota del Mallorca (0-1), i el davanter Osvaldo, ara lesionat i recuperant-se, va rebre una sanció de tres partits per una acció amb el defensa del Mallorca Crespí i per protestar a l'àrbitre. El partit va acabar amb polèmica.

El tècnic s'ha centrat en l'aspecte esportiu: "Per a ells segurament hi haurà ànims de revenja, però el futbol va més enllà de comptes pendents, el que importa és guanyar. Nosaltres tenim un partit clau, perquè seria molt important trencar la barrera dels 42 punts de la permanència".

Pochettino ha assegurat que la plantilla manté la confiança després de trencar la mala ratxa de quatre derrotes. "Després de guanyar tot sembla millor i més bonic. El que eren crítiques ara són afalacs. Però sempre hem cregut en el que estàvem fent i sabíem que els resultats arribarien", ha apuntat.

El tècnic argentí no creu que el Mallorca acusi el desgast psicològic després de perdre contra el Barcelona: "Tots dos hem tingut bastant desgast. Arriba després d'una derrota i ve amb ràbia, amb l'orgull ferit. Vindran al nostre camp a posar-nos les coses molt difícils".

Pochettino s'ha resistit a parlar d'Europa. "Una vegada sumis els 42 punts ja ets lliure per somiar i aspirar a cotes més altes... però hem d'evitar la temptació de caure en el llarg termini. Cal assumir que tot costa molt i no podem perdre l'ambició d'anar partit a partit", ha subratllat.

stats