ESPANYOL
Esports Futbol 29/12/2010

Pochettino: "Els nostres jugadors havien de jugar 45 minuts amb Catalunya, no 90"

El tècnic s'ha mostrat molest després que Johan Cruyff, contra Hondures, fes jugar els jugadors blanc-i-blaus 90 minuts i no 45 com estava pactat anteriorment

Redacció
2 min
Mauricio Pochettino a Sant Adrià.

Sant Adrià de BesósL'entrenador de l'RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, s'ha mostrat molest després que diversos futbolistes blanc-i-blaus juguessin ahir 90 minuts amb Catalunya en l'amistós contra Hondures i no 45, com estava pactat anteriorment i ha assegurat que s'ha corregut "un risc innecessari".

"Tots pensàvem que jugarien només mitja part com teníem acordat i em va sorprendre. Potser és necessari un toc d'atenció perquè si nosaltres col·laborem amb la selecció catalana perquè tingui els millors futbolistes és necessari més entesa. Ho vaig veure una mica fora de lloc", ha asseverat el tècnic blanc-i-blau.

Pochettino ha advertit que la pròxima vegada s'ocuparà que això no passi. "La preparació dels futbolistes era innecessària. No parlo malament de ningú però no calia aquest risc. Potser en una altra ocasió baixo al vestidor o entro al camp i aturo el partit per evitar que segueixin jugant", ha apuntat el míster amb un somriure.

D'una altra banda, el preparador periquito està a l'espera de la resolució de la polèmica amb l'AFE (Associació de Futbolistes Espanyols) per veure si finalment es juga el dia 2 de gener o el 3: "Tota la programació de la setmana varia si hi ha un canvi de data a més dels viatges, hotels, etc. Esperem que se solucioni tot i que hi hagi bon entesa".

Sobre els possibles moviments del mercat, Pochettino ha apuntat que espera comptar tots els seus jugadors. "Tot pot passar. Si arriba alguna oferta prendrem la decisió però de moment no patim. Però ni jo sóc intocable en l'estructura esportiva i no he donat cap ordre en aquest sentit al club", ha dit.

Finalment, l'entrenador ha valorat l'any que acaba: "Em sembla que ha estat un any molt bo per a l'Espanyol. Hem viscut moltíssimes situacions positives que esperem confirmar l'any vinent. Desitjo sobretot salut, perquè sense ella no som res, i èxits esportius que és el que volen tots els periquitos".

stats