ESPANYOL
Esports Futbol 08/12/2010

Mauricio Pochettino: "No reservaré ningú a San Mamés per al derbi"

El tècnic diu que no pensarà en el derbi quan faci l'alineació contra l'Athletic, malgrat que té els dos centrals titulars, Forlín i Víctor Ruiz, amb quatre grogues

Redacció
1 min
Pochettino saluda Preciado abans del partit d'aquesta tarda.

Sant Adrià de BesósMauricio Pochettino ha estat clar. Ara per ara, el més important és el proper partit, no el derbi. "El partit més important és el de Bilbao i no reservaré ningú per a San Mamés. Trauré l'equip que cregui més convenient per a aquest partit, res més. Qui entri a l'estadi pensant en el pròxim derbi contra el Barça no em serveix i millor que es quedi a casa", ha assegurat l'entrenador del club català, que té els dos centrals titulars, Forlín i Víctor Ruiz, a una targeta groga de ser sancionats.

Pochettino no veu distraccions al vestidor en aquest sentit: "El partit que ve és el més important per a nosaltres i l'Athletic es mereix tot el respecte. L'objectiu és clar, treure els pròxims tres punts en joc i fins a l'encarregat de material, tots pensem així. És la gran virtut de l'equip, sempre anem al 120 per cent".

El tècnic periquito no podrà comptar amb el seu doble pivot habitual per sanció, Baena i Javi Márquez. "Sempre és un problema però en aquestes 14 jornades hem pogut repetir onze molt poques vegades. Jugui qui jugui tenim plenes garanties que ho farem bé, sempre ens hem adaptat a les circumstàncies", ha dit. El calendari, a priori ara més complicat, no preocupa Pochettino: "La prova de foc no va ser contra l'Atlètic de Madrid sinó contra l'Sporting, vam patir molt més. Tots els rivals tenen la seva dificultat i ens costa moltíssim sempre vèncer-los. Ara estem en una situació de privilegi i hem d'aprofitar-la".

stats