ESPANYOL
Esports Futbol 12/12/2010

Pochettino: “Tot i la derrota, sortim reforçats”

L'entrenador explica que l'equip ha fet una gran primera part, però creu que el desgast dels primers 45 minuts els ha passat factura en el segon temps

Nuria García
1 min

BarcelonaL'Espanyol ha caigut a San Mamés, que ha vist com l'Athletic en la segona part li remuntava l'inicial gol d'Osvaldo (2-1). Tot i la derrota, el tècnic blanc-i-blau s'ha mostrat "disgustat i trist" pel resultat, però "conforme perquè a San Mamés s'ha vist un Espanyol que ha jugat a futbol". Pochettino, s'ha mostrat contrariat: "Amb tot el produït futbolísticament, marxes amb cara de dir què ha passat. Sembla impossible marxar d'aquí amb zero punts".

El tècnic, que ha afirmat que ara ja sí que poden "pensar en el Barça", ha explicat que la derrota no els afectarà de cara al futur: "Tot i la derrota, sortim reforçats. Hem de treure moltes coses positives. L'equip ha tingut personalitat i el que s'ha de tenir per jugar a futbol", ha apuntat Pochettino, que ha destacat que l'equip ha tingut ocasions en la primera meitat "per marxar al descans amb un 0-2 o un 0-3". "Hem fet una gran primera part", ha dit el tècnic, que creu que el desgast dels primers 45 minuts els ha fet fer "un pas enrere" en la segona part. "L'Athletic ha pressionat més, amb la seva gent. Hem defensat molt bé, però hem tingut un error i després ens han marcat un altre en una falta des de fora de l'àrea", ha conclòs.

stats