ESPANYOL
Esports Futbol 21/12/2010

Pochettino: “Quan juguem contra l'altre equip de la ciutat, sembla que ells s'enfronten a algú de fora"

El tècnic diu que l'equip està fent bé les coses i que la temporada que estan fent no és fruit de la sort: "El factor sorpresa no existeix, el que existeix és el treball"

Nuria García
2 min
Mauricio Pochettino ha parlat davant els mitjans de comunicació.

BarcelonaL'Espanyol juga dimecres al Calderón el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Tot i això, el derbi de dissabte contra el Barça encara cueja. "Tothom està trist pel resultat, però el futbolista canvia ràpid la mentalitat. Hem parlat molt i crec que estem en òptimes condicions per jugar contra l'Atlètic de Madrid", ha dit el tècnic dels periquitos, Mauricio Pochettino.

El tècnic ha matisat les declaracions que va fer Luis García: "Nosaltres estem molt contents pel tracte de l'entorn mediàtic que ens segueix. Potser, des de fora d'aquest cercle, no es reconeix o no se'ns dóna el mèrit que tenim. Quan juguem contra l'altre equip de la ciutat, es dóna a entendre que l'Espanyol juga contra el Copenhaguen o amb un equip de fora de Catalunya. Entenc a l'aficionat quan es queixa o està dolgut", ha dit Pochettino.

Sobre el derbi, l'entrenador ha afirmat: "Qui vulgui pot dir que va ser un bany del Barça, ho pot dir. L'equip va ser fidel a les seves conviccions, creient en el que feia. Vam fer canviar el Barça, van haver de jugar un joc més vertical perquè nosaltres els vam pressionar a dalt" i ha afegit: "Durant les primeres hores després del derbi, tots estàvem afectats pel resultat, però a mida que van passar les hores ens vam adonar que va ser un resultat massa gran". És justament per això que Pochettino creu que el resultat del derbi "no ha d'entelar la gran temporada". "No portem la trajectòria que portem pel factor sorpresa. El factor sorpresa no existeix, el que existeix és el treball", ha apuntat.

Del partit de dimecres al Calderón, Pochettino ha afirmat que "serà important fer-ho ja bé al Calderón", tot i que la tornada sigui a Cornellà. A més, el tècnic ha dit que el partit de Lliga els serveix com a punt de referència: "A Europa, l'Atlètic va fer un bon partit tot i quedar eliminat. Vindran amb aires renovats, però amb el mateix potencial que ens vam trobar setmanes enrere. No serà el mateix partit, però ens serveix com a referent".

stats