ESPANYOL
Esports Futbol 07/02/2011

Pochettino: "Segurament Messi ens estarà animant diumenge"

L'entrenador blanc-i-blau veu que el seu equip té moltes possibilitats d'equilibrar un partit contra un rival tan fort com és el Reial Madrid

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino, a la roda de premsa posterior a l'Almeria-Espanyol

BarcelonaEl tècnic argentí del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, ha afirmat avui que "segurament Messi ens estarà animant diumenge", en referència al pròxim enfrontament dels blanc-i-blaus contra el Reial Madrid.

Pochettino, que ha valorat l'actual estat de forma del davanter blaugrana, ha comentat que "tots els qualificatius es queden curts", perquè considera que "Messi és el millor del moment i marcarà una època".

L'entrenador blanc-i-blau s'ha mostrat convençut que les ganes dels seus jugadors diumenge poden equilibrar un partit contra un rival amb molt més pressupost, i que "qualsevol seguidor de Barça o Madrid voldrà que el seu etern rival perdi per ampliar diferències".

"Al futbol pot passar qualsevol cosa i la il·lusió està més enllà de les diferències, serà un partit molt disputat. Tots estem vivint aquesta setmana l'expectativa que comporta jugar amb el Reial Madrid", ha apuntat el tècnic blanc-i-blau, que ha assistit avui a la 27a edició de la Festa del Cargol.

Pochettino ha comentat, finalment, el tarannà de Mourinho, tècnic del Reial Madrid. "Cadascú usa les seves armes i estratègies i tot és respectable. Jo defenso el que és meu i espero fer un bon partit. No puc saber el que passarà, però intentarem no perdre sinó guanyar", ha asseverat.

stats