Publicitat
Publicitat

ESPANYOL

Descarta que l'equip tingui "mal d'altura"

Pochettino: "Hem pagat car el desgast físic i mental del passat dissabte"

El tècnic blanc-i-blau ha reconegut que l'equip no ha estat encertat en el segon temps i ha apuntat al desgast com la principal causa del baix rendiment dels jugadors

Mauricio Pochettino, entrenador l'Espanyol, ha reconegut que el seu equip no ha estat encertat en la segona part del partit contra el Mallorca, i ha apuntat al desgast del partit contra la Reial Societat de dissabte passat com la principal causa del baix rendiment dels seus jugadors.

"Ens ha pesat bastant l'esforç de dissabte. Patim molt, més del normal i ens va faltar frescor. Hem pagat el peatge del desgast físic i mental. Ja hem vist com el Mallorca estava molt més ficat en el partit a la segona part, amb més pressió, més intens, i creava més ocasions", ha apuntat.

El tècnic ha repartit responsabilitats en les accions a pilota aturada: "En les jugades d'estratègia del partit participem tots i hauríem d'haver estat millor davant d'un contrari que tenia molta fortalesa en aquest aspecte. Hem intentat aguantar això com podíem durant el partit".

Finalment, Pochettino ha negat que l'equip, en llocs europeus, tingui "mal d'altura". "Això és un tòpic. Estem tenint massa desgràcies en forma de lesions. No és una excusa, és una realitat palpable que es pot comprovar. És normal que l'equip ho noti", ha assegurat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT