ESPANYOL
Esports Futbol 18/01/2011

Ramon Planes assegura que no malvendran jugadors en el mercat d'hivern

El director esportiu diu que sí que escoltaran ofertes, com les que ja els han arribat per Víctor Ruiz des del Nàpols i des de diversos clubs italians

Redacció
2 min
El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes.

BarcelonaEl director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, ha assegurat avui que el club no malvendrà els seus jugadors en aquest mercat d'hivern, ja que la intenció de l'entitat és mantenir, en la mesura del possible, la plantilla fins al final de temporada. "Garanteixo que no hi haurà desbandada aquest hivern, perquè no tenim motius per desmuntar l'equip i no m'agrada la idea d'alguns que l'Espanyol ha de vendre sí o sí", ha dit Planes.

El director esportiu blanc-i-blau ha reconegut: "Això sí, si arriba alguna oferta l'haurem de valorar, però a dia d'avui no ha arribat cap oferta formal, tot i que sí que hi ha interès". Planes, que augura moviments en els darrers deu dies de mercat, ha confessat que Víctor Ruiz és el jugador pel que més han demanat. "El Nàpols ha mostrat molt d'interès i també ha preguntat per ell un dels grans d'Itàlia. Avui en dia té molt de mercat al Calcio i ens arriben moltes trucades preguntant per ell".

Planes, d'altra banda, vol renovar al tècnic, Mauricio Pochettino, que acaba contracte el 2012. "És un luxe tenir-lo com a entrenador de l'Espanyol per la personalitat i valentia que ha demostrat apostant pels joves. És molt normal que hi hagi certs equips que el segueixin, nosaltres farem el que haguem de fer i estarà més anys, segur".

La idea del director esportiu és que l'actual entrenador periquito estigui un mínim de tres anys més a la banqueta de l'equip, els mateixos que a ell li queden de contracte. "Entenc que el tècnic i jo hem d'anar junts. És el que toca i el que hauria de ser. El mister és una peça fonamental en aquest projecte", ha insistit.

Respecte els jugadors que acaben contracte, Chica, David García i De la Peña, Planes no té intenció de tractar les seves renovacions a mitjans de temporada. "Des que estem aquí mai ho hem fet i no ho farem ara. El més prioritari és l'equip i entenc que no tenen motius per molestar-se", ha apuntat.

stats