ESPANYOL
Esports Futbol 13/02/2011

Mauricio Pochettino: “La derrota fa mal, però ens ajudarà a madurar”

El tècnic blanc-i-blau ha reconegut que el seu equip no ha fet una bona primera part contra el Reial Madrid tot i jugar gairebé tot el partit amb un jugador més

Nuria García
1 min
Mauricio Pochettino protesta una entrada a Javi Márquez durant el partit contra el Madrid

BarcelonaMauricio Pochettino ha reconegut que l'Espanyol no ha sabut gestionar la superioritat numèrica amb què els blanc-i-blaus han jugat des dels primers compassos del partit després de l'expulsió del porter dels blancs, Iker Casillas. "Ha estat una llàstima, perquè teníem moltes il·lusions posades en aquest partit. I sobretot per com es presenta, amb l'expulsió de Casillas en el primer minut. És una llàstima que no haguem pogut aconseguir un gran resultat", ha reiterat Pochettino.

"Amb l'expulsió de Casillas, el Madrid ha endarrerit línies i ha utilitzat molt bé les contres. En la primera part hem perdut moltes pilotes i hem errat molts cops. No hem estat tot l'atents que calia en les tasques defensives", ha comentat Pochettino, que ha explicat que en la segona part han millorat: "Si haguéssim jugat com hem jugat la segona part des del minut 1, el partit hauria estat nostre".

El tècnic periquito ha afirmat que "aquest tipus de partits serveixen per a créixer i per aprendre molt" després de recordar que el seu és un equip "molt jove". "A nivell d'experiència, el Madrid és molt més experimentat que nosaltres. En la primera part no hem llegit bé el partit en atac i no hem gestionat bé el partit", ha conclòs el tècnic argentí.

stats