ESPANYOL
Esports Futbol 21/03/2011

L'Espanyol firma la seva pitjor ratxa a domicili de la temporada

Al mal resultat d'ahir lluny de l'estadi de Cornellà-El Prat, contra el Màlaga, el precedeixen els partits contra l'Almeria (3-2), l'Osasuna (4-0) i el Llevant (1-0)

Redacció
1 min
Ivan Alonso lamenta una acció a La Rosaleda.

BarcelonaL'Espanyol ha signat la seva pitjor ratxa a domicili en aquesta temporada, després de perdre contra el Màlaga a La Rosaleda per 2-0, cosa que va suposar la quarta derrota consecutiva dels futbolistes de l'entrenador Mauricio Pochettino en aquesta Lliga, encara que es mantenen en llocs europeus.

Al mal resultat d'ahir lluny de l'estadi de Cornellà-El Prat el precedeixen els partits contra l'Almeria (3-2), l'Osasuna (4-0) i el Llevant (1-0).

Per trobar una mala ratxa similar aquest any hem de remuntar-nos al principi de Lliga, quan l'Espanyol va perdre als camps de Vila-real, Madrid i la Reial Societat. L'Espanyol ha sumat fins ara tretze punts en els seus desplaçaments, amb quatre victòries, un empat i deu derrotes. Els blanc-i-blaus són el vuitè millor equip de Primera fora.

Sobre gols encaixats, els blanc-i-blaus són els tercers que més gols reben lluny de Cornellà (29), superats per la Reial Societat i el Màlaga (34).

El calendari dels catalans encara els depara quatre desplaçaments: Hèrcules, Sporting, Barcelona i Saragossa. Els partits a casa, en què l'Espanyol està traient la gran majoria dels seus punts, són contra el Racing, l'Atlètic de Madrid, l'Athletic, el València i el Sevilla, en l'última jornada de Lliga.

stats