ESPANYOL
Esports Futbol 27/09/2011

L'Espanyol presenta al·legacions per la vermella a Pandiani

El club blanc-i-blau creu que hi ha "un error d'apreciació en la redacció que reflecteix l'acta de la jugada" en què van expulsar Pandiani amb vermella directa

Efe
1 min
Walter Pandiani, nou fitxatge de l'Espanyol.

Sant Adrià de BesósL'Espanyol ha presentat al·legacions al Comitè de Competició per la targeta vermella que va veure el davanter Walter Pandiani el passat diumenge davant el Llevant, ja que entén que hi ha un "error d'apreciació en la redacció que reflecteix l'acta de la jugada".

El club català demana a Competició que la cartolina vermella "quedi sense efecte". Concretament, l'acta assegura que l'expulsió, al minut 82, va ser perquè l'uruguaià va donar a Nano "un cop de cap de forma intencionada sense estar la pilota a distància de joc".

El Comitè de Competició es reuneix a Madrid aquest dimecres al matí i l'Espanyol esperarà a la seva decisió per veure si pot comptar o no amb el Rifle. El proper diumenge, dia 2 d'octubre, els periquitos s'enfronten al Reial Madrid i l'entrenador, Mauricio Pochettino, vol comptar amb tots els efectius possibles.

El tècnic blanc-i-blau tampoc podrà utilitzar el central Jordi Amat, que també va ser expulsat davant el Llevant. Durant la setmana, el tècnic espanyolista provarà diverses alternatives en defensa i també en atac, per si finalment falla el davanter uruguaià, per a la trobada de diumenge a Cornellà-El Prat.

stats