ESPANYOL
Esports Futbol 07/02/2011

L'Espanyol engega l'ampliació de capital

L'Espanyol ha engegat l'ampliació de capital de fins a 12 milions d'euros. Es posen en circulació 199.665 accions nominatives de valor nominal de 60,11 € cadascuna

Redacció
1 min
L'Espanyol demana els seus aficionats que passin a l'acció.

BarcelonaAquest dilluns 7 de febrer s'ha engegat l'ampliació de capital de l'Espanyol, de tram únic, de fins a 12 milions d'euros, que es durà a terme a través de l'emissió i posada en circulació de 199.665 noves accions nominatives ordinàries de valor nominal de 60,11 euros cadascuna. L'adjudicació d'accions es realitzarà del 24 al 30 de març.

El club ha habilitat un microsite a la seva pàgina webmicrosite en què s'informa de tots els aspectes relacionats amb l'ampliació de capital. L'objectiu del RCD Espanyol és augmentar considerablement el nombre d'accionistes –10.600 en l'actualitat– i cobrir, en la mesura del possible, els 12 milions d'euros de l'ampliació.

Els accionistes actuals tenen dret de subscripció preferent sobre les accions que entren ara en circulació i podran subscriure 2 noves accions per cada 3 que ja tinguin. Així mateix, el consell d'administració garanteix l'entrada en l'accionariat a totes les persones que comprin entre una i cinc accions.

stats