RCD Espanyol
Esports Futbol 04/03/2011

L'equip mèdic de Cugat ratifica la bona evolució d'Osvaldo

Les noves proves de Ramon Cugat al jugador aproven la seva bona evolució i els metges confirmen que afronta la recta final de la recuperació

Redacció
1 min

BarcelonaEl davanter de l'Espanyol Pablo Daniel Osvaldo ha visitat avui l'equip mèdic del doctor Ramón Cugat, que ha ratificat, després de sotmetre'l a diverses proves, la bona evolució del trencament en la inserció de l'adductor llarg esquerre de la que es va operar a l'Argentina.

El jugador argentí, d'altra banda, pateix ara una bronquitis aguda i un procés febril que li ha impedit exercitar-se durant les últimes hores.

D'una altra banda, els metges de l'Espanyol li han retirat avui els punts de sutura al central Juan Forlín. El defensa argentí va ser operat la setmana passada d'una doble fractura a la mà esquerra, encara que continuarà de baixa ja que la zona encara està molt debilitada.

El migcampista Joan Verdú, que ha passat proves de control, contínua sent dubte. El català, que va patir una forta contusió al quàdriceps de la cama esquerra, haurà d'esperar a demà per comprovar si està en condicions de saltar al terreny de joc.

stats