RCD Espanyol
Esports Futbol 17/03/2011

Duscher i Javi Márquez són dubte per al partit contra el Màlaga de diumenge

Durant la sessió d'aquesta tarda a la Ciutat Esportiva, el tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha organitzat un partidet amb deu jugadors del filial i del juvenil

Redacció
1 min

BarcelonaEl migcampista Aldo Duscher i el migcampista Javi Márquez del RCD Espanyol són dubte per disputar el pròxim partit contra el Màlaga aquest diumenge en La Rosaleda i el cos mèdic esperarà a la seva evolució els pròxims dies per determinar la seva disponibilitat.

Duscher pateix una sobrecàrrega en els isquiotibials de la cama dreta, detectada després de l'entrenament d'aquesta tarda a la Ciutat Esportiva. Javi Márquez, de la seva banda, encara té dolor en el turmell esquerre i està realitzant treball diferenciat de fisioteràpia per accelerar la seva recuperació.

Finalment, els davanters Sergio García i Osvaldo han disputat el partidet d'entrenament amb la resta dels seus companys. La seva evolució és molt positiva encara que en els pròxims dies s'exercitaran també de forma diferenciada i hi ha bastants opcions que el català i l'argentí estiguin disponibles.

stats