Espanyol
Esports Futbol 04/08/2011

Planes: "Em molesta la pressió mediàtica sobre la situació d'Osvaldo"

El director esportiu de l'Espanyol ha dit a Esports COPE que el club "ha estat molt clar, i ho demostra rebutjant quantitats molt imporants", i ha demanat que tothom deixi "en Dani [Osvaldo] tranquil"

Redacció
2 min
Ramon Planes, a la graderia de la Ciutat Esportiva.

BarcelonaRamon Planes s'ha mostrat fastiguejat pel ressò mediàtic de la situació que viu el davanter blanc-i-blau Dani Osvaldo. En declaracions a Esports COPE, el director esportiu de l'Espanyol ha demanat: "Deixem en Dani [Osvaldo] tranquil", i ha assegurat que: "Em comença a molestar aquesta pressió mediàtica entorn a la situació d'Osvaldo".

Planes ha estat molt clar, afirmant que l'Espanyol "ha estat molt clar, i ho està demostrant dient que no a quantitats molt importants" pel davanter italo-argentí, i ha afegit: "Sempre he dit que és molt important la postura del jugador. El club té molt clar que vol que continuï, el jugador també ho ha manifestat i després hi ha l'interés d'altres clubs".

Sobre l'arribada del representant del davanter a Sevilla, on el conjunt periquito juga aquesta nit contra el Sevilla en el IV Memorial Antonio Puerta, Planes ha comentat que no l'espera, que ell ha anat "a acompanyar l'equip en aquesta prova de foc, contra un rival en gran estat de forma".

Sobre Osvaldo, el director esportiu blanc-i-blau ha conclòs: "És el jugador referència, i cada dia que passa en la pretemporada les opcions que es quedi són més grans, perquè també ho seria el mal que faria la seva sortida. Volem que es quedi, i que el desenllaç sigui el més ràpid possible".

Els altres fronts oberts

Ramon Planes també ha parlat de la situació que viu Carlos Kameni. Planes ha comentat que, si el porter es queda, i "està a més nivell que els altres metes, jugarà segur".

Sobre la seva fallida marxa a la Roma, ha assegurat que li van "donar totes les facilitats quan va aparèixer la possiblitat de la Roma perquè no pogués dir que el club li posava pals a les rodes" i ha continuat: "Al final no s'ha produït el traspàs, és un gran jugador, i estic segur que Pochettino el valora com a la resta".

Del migcampista que busca l'Espanyol, el director esportiu ha comentat que: "No fitxarem ningú que no sigui una garantia que és l'objectiu que volem. No farem cap despesa innecessària".

Finalment, Planes ha comentat l'estancament en la renovació de Javi Márquez: "Està en stand-by, però sóc optimista, perquè s'estima l'entitat i valora l'oportunitat que li hem donat".

stats