ESPANYOL
Esports Futbol 17/06/2012

Ramon Condal: "Els diners per fitxar aquest estiu dependran de les vendes"

El president blanc-i-blau diu que seguiran confiant en el planter i assegura que es farà "un equip competitiu, com la temporada pasada"

Efe
1 min
Ramon Condal: "No podem fer bogeries amb els diners"

ArgentonaRamón Condal, president de l'Espanyol, ha explicat aquest diumenge al matí en el XXII Aplec de Penyes del club blanc-i-blau celebrat a Argentona, la política de l'entitat per a aquest estiu i ha insistit que, seguint la política d'austeritat econòmica, "els diners per fitxar dependran de les vendes".

El màxim mandatari blanc-i-blau ha insistit que abans de les noves incorporacions caldrà tractar "les sortides" i ha apuntat que "tots els diners" dels possibles traspassos "es destinaran a fitxatges". Condal, de tota manera, està convençut que crearan "un equip competitiu, com la temporada passada".

La política del planter serà una constant per al curs 2012-13: "El tècnic confia molt en el futbol base i suposo que aquest any pujarà a més xavals, tinc aquesta sensació. Ramon Planes [el director esportiu] té algun fitxatge encarrilat per al primer equip però sense res concret. Estem igual que ahir i que fa un mes".

D'altra banda, Condal ha assegurat que confia en tot moment en la continuïtat de Mauricio Pochettino. "Mai vaig pensar que se n'anés. Hi ha poques persones més periquites que ell i sempre he cregut que estaria molt temps amb nosaltres. No sóc amant de canviar les persones que valen, ni aquí ni a les empreses", ha comentat.

Finalment, el president de l'Espanyol ha qualificat de "molt remota" la possibilitat que un inversor estranger compri el club: "Hauria d'aportar molt capital. Primer, per adquirir els actius de l'entitat, i després, a més, per comprar el futur i fer un equip de garanties".

stats