Esports Futbol 31/01/2013

Raúl Baena ultima la recuperació de la seva lumbàlgia al gimnàs

L'Espanyol examinarà si el migcampista està en condicions d'entrar a la convocatòria per jugar aquest dissabte contra el Llevant

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Raúl Baena s'ha exercitat aquest dijous al gimnàs de la Ciutat Esportiva per ultimar la recuperació de la seva lumbàlgia, que li ha impedit realitzar la majoria de les sessions amb la resta dels seus companys aquesta setmana, segons ha informat el club català.

El cos tècnic blanc-i-blau examinarà si el jugador andalús està en condicions d'entrar a la convocatòria de Lliga per al partit d'aquest dissabte contra el Llevant. En principi, tot apunta al fet que Baena sí que podrà entrar en els plans de l'entrenador Javier Aguirre.

De la seva banda, el lateral dret Ernesto Galán ha deixat enrere de forma definitiva la seva elongació en la musculatura isquiotibial de la cama esquerra. El madrileny s'ha exercitat aquest matí al mateix ritme que el grup. El defensa no té protagonisme amb el tècnic i no es descarta que surti avui, abans del tancament del mercat.

El davanter Sergio García s'ha absentat de la sessió d'entrenament per, tal com ha informat l'entitat blanc-i-blava, "un assumpte familiar greu".

L'ariet català s'ha desplaçat aquest matí a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva però poc després ha abandonat el recinte.

Rui Fonte, que ha deixat de ser recentment jugador de l'Espanyol, també ha acudit a San Adrián per recollir els seus efectes personals i acomiadar-se de la plantilla, dels tècnics i de membres de l'àrea esportiva. El futbolista portuguès ha fitxat pel Benfica lusità després de rescindir el seu contracte com a blanc-i-blau.

stats