Espanyol
Esports Futbol 20/07/2012

Raúl Rodríguez: "Aprendrem de Colotto, s'ha adaptat molt ràpidament"

El central de l'Espanyol elogia l'experiència de l'ex del Depor i valora positivament que el tècnic Mauricio Pochettino estigui provant amb ell una nova posició al lateral dret

Efe
1 min
Raúl Rodríguez i Diego Colotto salten per una pilota durant el partit contra el Palamós

BarcelonaRaúl Rodríguez ha elogiat la qualitat de Diego Colotto, primer fitxatge de l'Espanyol per a aquesta temporada 2012-2013, i ha assegurat que els companys podran aprendre d'ell perquè "s'ha adaptat molt bé i molt ràpidament, i no és estrany en un jugador amb la seva experiència".

En la concentració de Peralada, el central barceloní ha afegit que l'ex del Deportivo "dóna mostres de moltes coses tant fora com dins del camp". A més, Raúl Rodríguez ha destacat com a positiva la competència: "Com més jugadors d'alt nivell tinguem molt millor per a tots perquè puja el rendiment de l'equip".

El defensa ha encaixat molt bé que l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, l'hagi provat en algunes ocasions com a lateral. "Ho interpreto com una cosa positiva. Com a central i en el carril dret hi ha aspectes diferents, sobretot a nivell ofensiu, però això és bo per a mi i també per a la resta del grup", ha assegurat.

Finalment, Raúl Rodríguez ha valorat el primer entrenament d'Álvaro Vázquez, que va tornar dijous a la nit a Peralada amb polèmica després d'haver denunciat l'Espanyol per impagaments davant l'Associació Espanyola de Futbolistes: "Tot ha transcorregut amb normalitat però no he tingut l'oportunitat de parlar amb ell".

stats