Espanyol
Esports Futbol 20/09/2012

Raúl Rodríguez: "No estem angoixats, som optimistes"

El central de l'Espanyol assegura que s'obtindran millors resultats "si l'equip segueix jugant així" i demana tranquil·litat a l'afició perquè "les bones notícies arribaran"

Efe
1 min
Raúl Rodríguez en roda de premsa a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsRaúl Rodríguez ha assegurat aquest dijous que, malgrat sumar un punt en quatre jornades, l'equip no està angoixat. "Som optimistes i seguirem lluitant per sumar de tres en tres, estem convençuts del que podem fer".

El defensa ha demanat tranquil·litat a l'afició: "La gent que no confiï en nosaltres tindrà temps per sortir del seu error perquè els pròxims resultats ens donaran la raó. Les bones notícies arribaran si seguim jugant així. L'equip ha evolucionat molt des que es va iniciar la temporada fins ara".

De fet, Raúl Rodríguez manté que el premi que ha obtingut l'Espanyol en les primeres quatre jornades és molt petit en comparació als mèrits fets per l'equip de Pochettino. "La manera com l'equip està jugant no es correspon amb el que diuen els resultats. Hem de jugar els 90 minuts com les primeres parts", ha afirmat.

Finalment, el defensa ha valorat la recuperació del seu company Diego Colotto, també central, i que aviat rebrà l'alta: "Un sol jugador no pot canviar el funcionament del col·lectiu, encara que d'una altra banda seria absurd pensar que un futbolista de les seves característiques no ens ajudaria a millorar".

stats