Espanyol
Esports Futbol 18/03/2012

Raúl Rodríguez, Weiss i Forlín tornen a la convocatòria de l'Espanyol

Weiss i Forlín ja han complert el partit de sanció per acumulació de targetes, mentre Raúl Rodríguez ja està recuperat de la lesió que va patir ara fa quinze dies

Ara
1 min
Raúl Rodríguez celebra l'empat contra el Barça

BarcelonaMauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, ha convocat 19 futbolistes amb vistes al partit d'aquest dilluns (21.00) davant del Real Racing Club de Santander. L'entrenador espanyolista recupera diversos efectius per aquest partit. D'una part, Weiss i Forlín tornen a la llista després de complir un partit de sanció, mentre que Raúl Rodríguez torna després de superar la lesió soferta fa dues setmanes contra el Real Madrid.

La principal absència de la convocatòria és Raúl Baena, que haurà de complir un partit de sanció. Els jugadors Paul Quaye i Christian Alfonso, que aquest dissabte van jugar amb l'Espanyol B, s'han quedat fora de la llista.

La convocatòria completa és: Raúl Rodríguez, Amat, Rui Fonte, Álvaro, Sergio, Verdú, Romaric, Uche, Kiko Casilla, Galán, Héctor Moreno, Javi López, Weiss, Forlín, Pandiani, Dídac, Coutinho, Cristian Gómez i Edgar Badia.

L'equip quedarà concentrat aquest diumenge a nit a partir de les 20.30h abans d'afrontar el partit contra el Racing. La plantilla blanc i blava tornarà a l'activitat el dimarts a les 11h a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.

stats