Espanyol
Esports Futbol 09/10/2012

Raúl Rodríguez: "L'empat ens ha fet millorar, segur que ara sumem"

El defensa de l'Espanyol creu que el punt a Valladolid donarà confiança l'equip i es mostra satisfet amb la seva actuació com a lateral, una posició en què se sent "còmode"

Efe
2 min
Raúl Rodríguez, en roda de premsa

Sant AdriàRaúl Rodríquez ha afirmat que l'equip va canviar contra el Valladolid dissabte i l'empat sumat els ha fet millorar. "Segur que ara sumem en els pròxims partits perquè va passar alguna cosa diferent del que passava fins ara, va ser un punt diferent", ha assegurat.

El defensa, d'altra banda, ha valorat les actuacions arbitrals que ha rebut l'Espanyol, amb 35 grogues i quatre vermelles en set jornades: "Et perjudiquen i t'afavoreixen. A vegades no ho pots passar per alt però tampoc t'hi pots obsessionar gaire. L'altre dia ens van prendre dos punts però vam intentar centrar-nos".

A nivell personal, Raúl Rodríguez s'ha mostrat encantat d'haver jugat com a lateral contra el Valladolid. "Jugaré on l'entrenador cregui. És una posició en la qual em sento còmode. Defensivament no és gaire diferent, encara que a nivell ofensiu requereix més detalls. Estic content per ser una opció", ha explicat.

En aquest sentit, el català pot tenir més minuts en el lateral després del retorn del fins ara lesionat Diego Colotto, també central: "És una ximpleria dir que un equip amb Colotto no millorarà. Té molt nivell i molta trajectòria i segur que aportarà coses a l'equip. És un exemple de compromís".

Quant a la crisi institucional de l'entitat, Raúl Rodríguez ha dit que la plantilla no viu al marge d'això, però espera que no afecti el nivell futbolístic de l'equip. "N'estem informats i coneixem la situació", ha comentat.

El futbolista, de tota manera, ha rebutjat que el vestidor hagi de carregar amb la responsabilitat de l'estabilitat institucional: "No et pots carregar a l'esquena tot el que passi al club. Nosaltres som un equip de futbol, però ningú pot negar que si els resultats van bé la parcel·la institucional en surt reforçada".

stats