Espanyol
Esports Futbol 14/03/2012

Raúl Rodríguez s'incorpora al grup de treball dels lesionats

El central de l'Espanyol segueix recuperant-se del trencament muscular que va patir contra el Madrid i ho fa juntament amb Javi Márquez, Juan Albín i Cristian Álvarez, també a la infermeria

Efe
1 min
Raúl Rodríguez intenta frenar Koné

Sant Adrià del BesòsRaúl Rodríguez s'ha incorporat avui al grup de treball de la resta de lesionats –el porter Cristian Álvarez i el migcampista Víctor Sánchez– després de patir un trencament fibril·lar al múscul semitendinós de la cama dreta el passat 4 de març.

Els serveis mèdics han informat després de la lesió que el temps de baixa del central periquita era d'unes tres setmanes. El defensa era titular fins ingressar a la infermeria després del seu pas pel Santiago Bernabéu.

El migcampista Javi Márquez, de la seva banda, operat del turmell esquerre el passat 7 de desembre, i el també migcampista Juan Albín, que va patir el 7 de febrer un trencament longitudinal en la unió miotendinosa proximal del recte anterior dret, evolucionen en els temps previstos.

El porter Cristian Álvarez, que va patir un trencament fibril·lar en el bessó esquerre el passat 8 de gener, i el migcampista Víctor Sánchez, lesionat des del 20 de febrer, trigaran més a reaparèixer, segons les previsions del club.

stats