Espanyol
Esports Futbol 06/08/2012

Raúl Rodríguez segueix treballant al marge i Wakaso ja s'exercita amb el grup

Una sobrecàrrega al genoll dret impedeix que el central s'exerciti amb normalitat, però els metges asseguren que arribarà a temps per a l'inici de lliga. El migcampista ghanès ja està recuperat del cop al genoll que va rebre divendres

Efe
1 min
Raúl Rodríguez és substituït per Juan Forlín

Sant Adrià del BesòsEl central de l'Espanyol Raúl Rodríguez segueix al marge després de la sobrecàrrega al genoll dret que arrossega des de la concentració de Peralada i que el va obligar a retirar-se del camp en el Ciutat de Barcelona divendres contra el Montpeller.

El cos tècnic blanc-i-blau no vol arriscar amb el defensa barceloní i durant les pròximes sessions es controlaran les seves sensacions per evitar sorpreses.

En principi, ha assegurat l'Espanyol, no és un problema rellevant i els metges volen que estigui al màxim per a l'inici de Lliga, el pròxim 18 d'agost.

La notícia positiva de l'informe mèdic és la recuperació del migcampista Wakaso, que aquest matí ja ha treballat al mateix ritme que la resta dels seus companys a Sant Adrià. El futbolista ghanès va acabar el Ciutat de Barcelona amb una contusió en el tendó suprarotular del genoll dret.

El davanter Sergio García visitarà el doctor Ramon Cugat aquest dilluns a la tarda. El davanter va patir una fractura traumàtica en el cinquè metatarsià del peu dret i amb els metges decidiran si passa pel quiròfan.

stats