Espanyol
Esports Futbol 03/11/2011

Romaric: "A l'Espanyol torno a gaudir del futbol"

El migcampista blanc-i-blau, cedit del Sevilla, assegura que està molt il·lusionat amb la possibilitat que l'Espanyol faci efectiva l'opció de compra a final de temporada

Efe
1 min
Romaric lluita amb Botelho a Vallecas.

Sant Adrià del BesòsRomaric està content i cada dia està més integrat a l'Espanyol. De fet, avui ha reconegut que està desitjant que el club blanc-i-blau faci efectiva l'opció de compra que es va reservar quan va tancar la seva cessió del Sevilla. "El millor per mi seria que l'Espanyol em comprés demà mateix. Però encara haig de complir alguns objectius".

L'entitat periquita haurà de fitxar el migcampista si participa en 25 partits i l'equip queda classificat, com a mínim, en vuitena posició. El migcampista s'ha mostrat optimista amb les opcions de l'equip. "És possible arribar a Europa. Si tenim el cap fred i treballem bé, podem assolir aquest objectiu. Tenim un grup jove, ens agrada lluitar i demostrar qualitat al camp. Però no hem de parlar d'això tan aviat, la Lliga és molt llarga".

D'altra banda, l'ivorià ha valorat que el Comitè de Competició hagi deixat sense efecte la groga que va veure contra el Màlaga. "Estic content, però això significa que no hi havia penal. Vam perdre el partit i això importa més que la groga".

stats