Espanyol
Esports Futbol 17/03/2012

Romaric: "És la setmana més important de la temporada"

El migcampista ivorià confia en sumar tres victòries en els tres compromisos que l'Espanyol afronta aquests dies: dilluns contra el Racing, dijous contra el Betis i diumenge contra el Màlaga

Efe
1 min
Romaric rep la pressió d'Apoño

Sant Adrià del BesòsRomaric ha assegurat que amb els partits davant el Racing, dilluns, el Betis, dijous, i el Màlaga, diumenge, "és la setmana més important de la temporada" perquè si l'Espanyol aconsegueix sumar els nou punts podrà "mirar molt, molt amunt".

El futbolista ivorià espera fer ple de punts en els pròxims compromisos encara que ha apuntat que serà una setmana complicada. "No hi ha molts dies per descansar però afortunadament tenim una plantilla molt bona, és forta i més amb la recuperació de diversos lesionats. Hi ha competència i això és positiu", ha comentat.

En aquest sentit, Romaric ha valorat la seva suplència la passada jornada davant el Rayo Vallecano per decisió tècnica: "Estem aquí per lluitar i al final és el mister el que fa les alineacions. Cristian Gómez ho va fer molt bé i el possible retorn de Javi Márquez –en la fase final de la seva recuperació– afavorirà l'equip".

A nivell col·lectiu, el migcampista ha destacat especialment el partit de dilluns davant el Racing. "Tenim molta confiança després del 5-1 de la setmana passada però la gent sempre es queda en el present. Dilluns cal guanyar perquè sinó tornaran les crítiques, encara que jo les encaixo com una cosa bona per a millorar", ha asseverat.

Romaric ha insistit en la seva voluntat de seguir a l'Espanyol, ja que està cedit pel Sevilla amb opció de compra obligatòria si es compleixen dues premisses: jugar el 60% dels partits oficials (condició superada) i que el club acabi entre els vuit primers (a l'abast). "Espero continuar, estic bé i gaudeixo del meu treball", ha dit.

stats