Espanyol
Esports Futbol 21/07/2012

Rui Fonte: "Tenir un lloc a l'onze inicial depèn de mi"

El davanter portuguès de l'Espanyol confia en poder demostrar durant la pretemporada que pot tenir més protagonisme aquest any que el va tenir l'any passat. "Donaré el màxim", avisa

Efe
1 min
L'onze inicial de l'Espanyol en el primer partit de pretemporada contra el Palamós

PeraladaRui Fonte s'ha mostrat il·lusionat de cara a la temporada que ve i ha assegurat en la concentració de Peralada que malgrat desenvolupar un paper secundari en la campanya anterior tenir un lloc a l'onze sol depèn d'ell. "Si treballes bé al final acabes jugant i és el que intentaré fer aquest estiu. Tenir un lloc a l'onze inicial depèn de mi. Donaré el màxim que pugui per poder convèncer a l'entrenador i ajudar els meus companys en el terreny de joc", ha comentat el portuguès.

El curs anterior va disputar 19 partits de Lliga i cinc de Copa del Rei. Les sensacions del portuguès són, per ara, molt positives "Quan comença una nova temporada sempre vols el millor", ha apuntat.

Rui Fonte ha destacat la intensitat del treball en pretemporada: "Cal agafar ritme en aquesta fase de preparació. Treballar molt, pressionar i agafar automatismes de cara a l'inici de Lliga".

stats