ESPANYOL
Esports Futbol 30/03/2012

El blanc-i-blau Rui Fonte està descartat i Albín és dubte per jugar contra el Vila-real

El davanter portuguès està lesionat al turmell dret, mentre que l'uruguaià es recupera d'una sobrecàrrega muscular als isquiotibials de la cama dreta

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl davanter de l'Espanyol Rui Fonte està descartat per al partit de diumenge contra el Vila-real, mentre que el migcampista Juan Albín serà dubte fins aquest dissabte.

El davanter portuguès va acabar l'entrenament de dimecres passat amb un cop i una lesió en la sindesmosis del turmell dret i no estarà disponible per al pròxim partit. L'uruguaià, de la seva banda, s'està recuperant d'una sobrecàrrega muscular als isquiotibial de la cama dreta.

La baixa de Rui Fonte, a priori, no suposa un problema greu per a l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, ja que compta amb totes les peces de l'atac.

D'altra banda, el porter Cristian Álvarez està en la recta final de la recuperació. El porter va patir el passat 8 de gener, en el partit davant el Barça, un trencament fibril·lar en el bessó esquerre. El temps de baixa previst era d'un mes i mig, però la seva recuperació ha patit contratemps.

stats