ESPANYOL
Esports Futbol 12/07/2013

Stuani: "Començarem la temporada al 200%"

El jugador demana calma a l'aficionat de l'Espanyol, però garanteix un bon inici de curs

Efe
1 min
Christian Stuani en roda de premsa

Sant Adrià de BesòsEl davanter de l'Espanyol Cristhian Stuani ha assegurat al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat que l'equip blanc-i-blau començarà la temporada "a mort" i "al 200 per cent". En aquest sentit, el futbolista ha sol·llicitat calma als seguidors espanyolistes: "A la nostra gent cal demanar-li el major optimisme i que estigui tranquil·la. Tots estem amb moltíssimes ganes i, pel que fa als fitxatges, si són aquí és perquè s'ho han guanyat. Tenen una motivació terrible per ajudar l'equip ".

Signar un bon inici de temporada, a diferència del curs anterior, és clau per a l'atacant. "Tothom sap que cal començar fort i sumar la major quantitat de punts possible, perquè després el campionat es fa llarg. Ara hem de centrar en treballar bé en pretemporada", ha afirmat.

La presència de l'entrenador, Javier Aguirre, és clau per al futbolista. "Des de la seva arribada l'equip es va aixecar molt, ens va inculcar una mentalitat guanyadora. Vam anar a més i aquesta temporada es comença de zero. Tots coneixem al tècnic i què és el que vol", ha asseverat Stuani. A nivell personal, el jugador ha confessat que sempre vol millorar "i aconseguir més gols i assistències que la temporada passada". Sobre la seva capacitat per actuar d'extrem i de punta, Stuani ha apuntat que l'entrenador haurà de decidir: "Sap que puc jugar en dos llocs i ho anirem veient amb el pas dels dies".

stats