Espanyol
Esports Futbol 03/09/2012

Samuele Longo: "Espero que els meus pròxims gols serveixin per guanyar"

El davanter italià va debutar en el partit contra el Llevant i va marcar el primer gol del partit, però el conjunt 'granota' va donar la volta al marcador al segon temps

Samuele Longo (a la dreta) i el defensa del Llevant Juanfran

BarcelonaEl davanter espanyolista Samuele Longo s'ha mostrat disgustat pel transcurs del partit d'aquest diumenge contra el Llevant, en què l'equip va passar de guanyar per 0-2 al descans a perdre 2-3, i ha confessat que en el futur espera que els seus pròxims gols serveixin per guanyar.

El golejador italià es va estrenar ahir com a realitzador blanc-i-blau però no va acabar satisfet. "No estic content perquè la meva diana -la primera del partit en el minut 21- no va servir per a res", ha comentat. El futbolista ha revelat que va dedicar el gol "a la seva nòvia, però no volia fer un cor com solen fer tots".

Longo, cedit per l'Inter de Milà, ha agraït la confiança de l'Espanyol i la de l'entrenador blanc-i-blau Mauricio Pochettino. De tota manera, l'italià ha reconegut cansament després dels seus primers minuts com a blanc-i-blau: "A l'Inter no jugava i ara he de sumar quilòmetres a les cames".

Després de la marxa del davanter Álvaro Vázquez i la lesió de Sergio García, Longo es perfila com una de les opcions més clares a la punta d'atac per a l'entrenador. L'Espanyol confia remuntar la mala dinàmica -tres derrotes en els tres primers partits de Lliga- i tornar a il·lusionar la seva afició.