Espanyol - Barça
Esports Futbol 18/12/2010

Sánchez-Llibre: "Hem perdut contra el millor equip del món, i ho hem d'acceptar amb esportivitat"

El màxim dirigent del conjunt blanc-i-blau s'ha mostrat molt satisfet amb l'actitud dels aficionats, sobretot amb el gest cap a Iniesta; i ha qualificat l'afició de "10 a 0"

Martí Molina
1 min
Sánchez Llibre, a Cornellà-El Prat durant el dinar de directives

BarcelonaEl president de l'Espanyol, Dani Sánchez-Llibre, ha encaixat la derrota per 1 a 5 al derbi amb molta esportivitat, i ha reconegut que l'equip ha perdut aquest dissabte contra “el millors del món”.

Sánchez-Llibre ha assegurat que “ens han guanyat 1 a 5 i no hi ha res a dir, cal acceptar-ho amb esportivitat”. I ha afegit que “això, els pericos ho sabem fer”. El president també ha assegurat que “l'àrbitre no ho ha fet malament; avui no hi ha excusa”.

Tot i la derrota, el màxim dirigent blanc-i-blau ha volgut eximir de responsabilitat als seus jugadors. “El nostre equip ha lluitat, ha fet un bon partit, però al davant n'hi tenia un altre de millor, que ens ha superat”, ha afegit.

Sánchez-Llibre també ha parlat del gest que han tingut els aficionats amb Andrés Iniesta, el jugador que va tenir un record pel desaparegut Dani Jarque a la final del Mundial. “Tenim una afició de 10 a 0”, ha dit el president; “sempre dic que és la millor afició que hi ha. El futbol són els jugadors, però l'afició també hi compta. I la d'avui ha estat una mostra extraordinària”, ha conclòs.

stats