Espanyol
Esports Futbol 13/10/2012

Sergio García: "M'agrada que pensin que amb el meu retorn l'equip millorarà"

El davanter de l'Espanyol reconeix que cada dia es troba millor, espera arribar al partit contra el Rayo però assumeix que serà difícil fer-se un lloc en l'onze titular

Efe
1 min
Sergio García, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsSergio García, que ja està en la recta final de la seva recuperació, ha confessat aquest dissabte que l'anima que la gent pensi que amb el seu retorn "l'equip millorarà", encara que ha advertit que no ho tindrà gens fàcil per fer-se un forat a l'onze inicial en el futur.

"Estic realitzant part de la feina amb l'equip per posar-me en forma. Intento estar cada dia millor però depèn de com em trobi la setmana que ve veurem si estic disponible per al Rayo. Falta veure si estic al màxim o no", ha apuntat.

El futbolista català va patir el 3 d'agost passat, en el Trofeu Ciutat de Barcelona, una fractura traumàtica en el cinquè metatarsià del peu dret. Va ser operat el 7 d'agost. "M'ho he passat malament. M'agrada ser amb els meus companys i espero que el meu retorn ajudi a millorar el rendiment del bloc", ha comentat.

El davanter, amb tot, veu l'Espanyol a un bon nivell en la parcel·la ofensiva: "L'equip ha anat marcant gols, no crec que sigui un problema d'encert a dalt. Quan torni hi haurà més competència per a tots però per a mi tampoc serà tan fàcil com arribar i ser titular, hauré de guanyar-me el lloc treballant".

De l'equip, Sergio García s'ha mostrat optimista: "Contra el Valladolid ja es va veure que l'equip ho intenta i s'ho deixa tot al camp. A vegades no tenim aquesta mica de sort que teníem abans i segur que podríem tenir més punts. Segur que el grup va cap endavant i ens surten les coses bé", ha afirmat.

stats