Espanyol
Esports Futbol 03/01/2013

Sergio García: "No és impossible guanyar al Camp Nou"

El davanter de l'Espanyol posa el partit contra el Madrid de referència per afrontar el derbi contra el Barça: "Al Bernabéu es creia que perdríem amb facilitat, i amb humilitat vam poder treure un empat"

Efe
1 min
Sergio García en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsSergio García ha assegurat aquest dijous que "no és impossible guanyar al Camp Nou", i ha apuntat que el seu equip afronta el derbi de diumenge contra el Barça "amb humilitat, ganes de treballar i de treure un bon resultat".

El davanter ha confessat que li agradaria repetir el doblet de l'exjugador blanc-i-blau Iván de la Peña, ja retirat, al Camp Nou la temporada 2008-09, quan va ser l'autor dels dos gols de la victòria periquita (1-2). "A molts els encantaria marcar dos gols, com va fer l'Iván. A tothom li agrada marcar en camps així, però si ho faig jo o qualsevol altre company estaré igual de content", ha dit.

La clau per aconseguir sorprendre el Barça aquest diumenge al Camp Nou a les 19.00 hores, segons Sergio García, "és estar molt més bé que ells, no deixar-los jugar amb facilitat, intentar que no juguin còmodes al camp, jugar els 90 minuts que duri el partit al límit, sense cap badada".

D'altra banda, el blanc-i-blau ha explicat que el xoc contra el Madrid (2-2) pot servir com a referència: "Es parlava que ens guanyarien amb facilitat perquè no estàvem bé i al final, amb humilitat, vam poder treure un empat. L'equip se'l va merèixer perquè vam treballar i ara farem el mateix".

En el terreny personal, el davanter viurà un xoc especial, ja que es va formar com a jugador en les categories inferiors del Barça: "No tinc cap espina clavada. Quan no pots estar-te a un lloc, doncs te'n vas a un altre lloc. Estic molt feliç a l'Espanyol i espero que puguem aconseguir un bon resultat".

stats