Espanyol
Esports Futbol 20/10/2012

Sergio García i Baena entren en la convocatòria i en queden fora per decisió tècnica Simao i Tejera

Ni el davanter portuguès ni el migcampista barceloní apareixen en la llista de 18 jugadors convocats per enfrontar-se diumenge contra el Rayo Vallecano

Natalia Arroyo
1 min
Simao es lamenta d'una ocasió fallada contra el Betis

BarcelonaMauricio Pochettino busca la reacció del seu equip amb dues decisions contundents: la no convocatòria de Simao i Tejera per al partit contra el Rayo Vallecano (diumenge, 16h). En el cas del davanter portuguès, és el segon partit consecutiu que no es concentrarà, perquè tampoc va ser escollit per jugar contra el Valladolid fa dues setmanes. La situació de Sergio Tejera és diferent, perquè el barceloní ha participat en tots els partits de Lliga fins ara, sortint dos partits de titular i quatre de suplent.

De cara a rebre el Rayo Vallecano, el tècnic argentí recupera Sergio García i Raúl Baena, lesionats en pretemporada. El davanter de Bon Pastor s'ha estat entrenant amb el grup durant tota la setmana i podria disposar d'alguns minuts aquest diumenge. El migcampista va començar a incorporar-se al treball col·lectiu a principis d'octubre, però no ha sigut fins fa 10 dies que s'ha pogut exercitar amb total normalitat amb els companys. Cap dels dos ha disputat encara cap minut oficial aquesta temporada.

La llista de convocats completa és: Cristan Álvarez, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Verdú, Rui Fonte, Longo, Kiko Casilla, Galán, Héctor Moreno, Javi López, Capdevila, Colotto, Wakaso i Cristian Gómez.

stats