Espanyol
Esports Futbol 10/12/2011

Sergio García i Romaric tornen a la convocatòria de l'Espanyol per jugar contra l'Atlètic de Madrid

El davanter torna a la llista després de recuperar-se de la lesió, mentre l'ivorià ho fa després de complir el càstig que li havia imposat l'entrenador per indisciplina

Ara
1 min
Sergio García

BarcelonaSergio García i Christian Romaric són les dues principals novetats a la llista de convocats per l'Espanyol per jugar aquest diumenge a casa contra l'Atlètic de Madrid (Estadi RCDE, 21.30). El davanter català torna a la llista després de recuperar-se de la lesió, mentre l'ivorià ho fa després de complir el càstig que li havia imposat l'entrenador per indisciplina. Un altre futbolista que torna a la convocatòria és Christian Alfonso, jugador del filial.

En canvi, es queda fora de la convocatòria Vladimir Weiss, que haurà de complir un partit de sanció després de veure la cinquena groga davant el València. En aquesta ocasió, el davanter del filial Bacari no ha entrat a la llista.

La convocatòria completa és: Raúl Rodríguez, Amat, Rui Fonte, Baena, Álvaro, Sergio García, J. Verdú, Romaric, Casilla, Galán, Héctor Moreno, Forlín, Dídac, Dátolo, Cristian Álvarez, Canal, Thievy, Christian Alfonso i Cristian Gómez.

La plantilla quedarà concentrada aquest dissabte a la nit a partir de les 20.30h, com és habitual. En canvi, el partit de Copa contra el Celta d'aquest dimarts obliga a canviar la rutina i, després de l'enfrontament contra l'Atlético de Madrid, els jugadors tornaran a concentrar-se. L'expedició blanc i blava posarà rumb a Vigo el dilluns a primera hora.

stats