Espanyol
Esports Futbol 20/04/2012

Sergio García: "Treballaré per entrar a Europa i convèncer Del Bosque"

El davanter de l'Espanyol assegura que l'equip s'esforçarà al màxim diumenge, en un partit que preveu "importantíssim" i "molt difícil", perquè l'Atlètic de Madrid "és un equip agressiu i que deixa jugar poc"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino i Sergio García

Sant Adrià del BesòsSergio García s'ha mostrat avui especialment motivat per als cinc últims partits de la temporada i ha avançat que treballarà per "posar l'equip a Europa" i convèncer Del Bosque perquè li doni "una oportunitat en la selecció espanyola".

El davanter català, de tota manera, ha reconegut la dificultat d'arribar al grup que jugui l'Eurocopa: "Sé que està molt complicat perquè ja hi ha una base feta que ha rendit a un bon nivell tot l'any, però intentaré arribar. Si el seleccionador ho creu convenient aprofitaria qualsevol oportunitat".

En clau estrictament blanc-i-blava, Sergio García ha destacat el nivell de l'Atlètic de Madrid, el seu rival d'aquest diumenge. "Espero a un nou Atlètic amb Simeone, els ha vingut molt bé. Són un equip agressiu, que pressiona molt i deixen jugar molt poc. I, a més, a Falcao no el descobriré jo ara", ha apuntat l'ariet.

El davanter ha augurat que el conjunt madrileny sortirà "motivat i amb ganes" després de la victòria d'ahir davant el València en la semifinal de l'Europa League (4-2), encara que ha apuntat que potser "els passa una mica de factura el cansament i nosaltres estarem al cent per cent, procurarem treure alguna cosa positiva".

El partit de diumenge pot ser determinant per a l'Espanyol en la seva lluita per Europa. "Serà importantíssim per a les nostres aspiracions. De tota manera la classificació està molt comprimida i haurà igualtat fins a l'últim partit. Ells també es juguen Europa, però nosaltres estem molt mentalitzats", ha comentat.

stats