Espanyol
Esports Futbol 22/07/2012

Sergio García: "Verdú és imprescindible per a nosaltres. Espero que es quedi"

El davanter de l'Espanyol espera que el migcampista, que acaba contracte al final d'aquesta temporada, renovi amb el club blanc-i-blau

Efe
1 min
Verdú, després del primer gol de l'Espanyol

PeraladaEl davanter de l'Espanyol Sergio García no ha amagat la seva opinió sobre la renovació del migcampista Joan Verdú, que acaba contracte la temporada que ve i al qual ha definit com un jugador "importantíssim" per a l'equip.

"Espero que (Verdú) es quedi, perquè és clau per a l'equip. És el que ho mou tot", ha afirmat l'ariet, qui s'ha mostrat "molt content" per haver-se estrenat en la pretemporada amb el gol d'ahir davant l'Olot.

El punta català confia que aquest gol "sigui el primer de molts" aquest curs. "És important marcar perquè et dóna confiança i sempre és difícil aconseguir una diana", ha afegit.

Sergio García ha actuat en els dos partits de l'estiu com a davanter centre, una posició que coneix a la perfecció, tal com ha explicat: "Tota la meva vida he jugat de '9' però els últims anys m'han situat per la banda. De tota manera estaré còmode en qualsevol demarcació on em col·loquin".

Més enllà del seu lloc, el davanter, ara tercer capità, té assumit que és un dels futbolistes amb més pes al vestidor. "Sóc un dels més veterans de l'equip. Quan t'assentes al camp sents el pes de la resta del bloc i s'ha d'afrontar. Jo em trobo molt bé", ha comentat.

El català, finalment, ha restat importància als resultats dels amistosos: "Estem treballant per posar-nos bé amb vista a l'inici de la Lliga. El principal ara és agafar ritme físic, cal anar afinant però encara queden molts partits de pretemporada. És molt d'hora per marcar-se objectius encara".

stats